Media

PHEDA official Product: Intro from Dr. Esat Basaran

Welkom op de officiële webshop van 7zeytin1incir. Onze webshop garandeert de originaliteit van alle verkochte producten. 
Het product is ontworpen door Dr. Esat Başaran en geproduceerd door Bilge İlaç in Turkije. 

Supplement voedselgoedkeuringsnummer: 003010.28.07.2017. 
Alle artikelen op onze website zijn opgesteld in overeenstemming met de Dienst Medische Hulpmiddelen in Turkije en bevatten geen indicatie.

PHEDA official Dr. Esat Basaran on BeyazTV

Esat Başaran, die te gast was bij het Nilüfer Zamanı programma dat op BeyazTV werd uitgezonden, deelde tijdens de uitzending met het publiek met welke product hij 41 kg was afgevallen.

PHEDA official Product from Dr.Esat Basaran on ShowTV

Ben je al een tijdje aan het sporten maar wil het afvallen nog niet zo goed lukken? Niet getreurd je bent niet de enige.
Veel personen die effectief sporten lukt het toch niet om hun doel te bereiken.
Dit kan te maken hebben met een verkeerde aanpak, maar kan ook komen doordat genetische factoren het proces verstoren. PHEDA biedt voorin beide gevallen een passende oplossing.

PHEDA official Product information from Dr. Esat Basaran about DMT

Het reinigt de pijnappelklier van artritis, schakelt de intelligentie in, verwijdert aandacht, elimineert examenangst, het is goed voor vergeetachtigheid, het verhoogt ons vermogen om snel te denken, het is goed voor afleiding, het is een natuurlijk antidepressivum, goed voor angststoornissen, houdt hormonen in evenwicht, zorgt voor de afscheiding van melatonine- en serotoninehormonen, immuniteit Het versterkt het systeem, geeft energie, vernieuwt de cel en geneest de ziektes.

PHEDA official Product: 7zeytin1incir PLUS from Dr. Esat Basaran

aoo.png